MAVAS PODLOGE

Instaliramo i ugrađujemo različite vrste vještačkih podloga za otvorene i zatvorene sportske terene, kafiće i restorane, teretane itd.

Generalni smo zastupnik i distributer kompanije REFORM GROUP koja je jedan od vodećih proizvođača sintetičkih podloga u svijetu. Timovi ove kompanije su do sada izgradili više od 8,000 sportskih objekata u više od 70 zemalja širom svijeta.

Izaberite podlogu koja vam je potrebna

VJEŠTAČKA TRAVA

VJEŠTAČKA TRAVA

Tereni sa vještačkom travom polako ali sigurno zauzimaju mjesto terenima sa prirodnom travom.

Pročitajte više

ATLETSKE STAZE

ATLETSKE STAZE

Učestvovali smo u izradi gotovo svih staza koje su u posljednjih 10 godina urađene u regionu.

Pročitajte više

GUMENE PODLOGE

GUMENE PODLOGE

Upotrebljavaju se za oblaganje terasa, dvorišnih površina, pločnika, u različitim proizvodima za vrt i domaćinstvo.

Pročitajte više

DEKORATIVNA TRAVA

DEKORATIVNA TRAVA

Najveća prednost vještačkih travnjaka je postojanost, lakoća održavanja, izvanredan vizuelni utisak

Pročitajte više

MULTIFUNKCIONALNI TERENI

Tu smo zbog vas!

Imate li neku početnu zamisao ili ideju kako vaše igralište treba da izgleda? Javite nam se i rado ćemo vam pomoći da vaše zamisli pretočimo u konkretan projekat. Kreiraćemo detaljan plan i specifikaciju svih materijala i usluga koje možemo realizovati, kako bi konačan rezultat bilo baš ono što vam je i potrebno, unutar predviđenog budžeta i najkvalitetniji način.
Naš stručni tim će za vas izvršiti detaljno projektovanje svih aspekata vašeg budućeg sportskog terena, dječijeg igrališta, balon hale ili bilo kojeg sličnog objekta, te ćemo vam pomoći da konačno rješenje bude moderno organizovano, estetski dotjerano, energetski efikasno i spremno za dugogodišnju intenzivnu upotrebu.
Mavas posjeduje kompletnu mehanizaciju i sertifikovano ljudstvo za instalaciju vještačkih podloga i igrališta, i možemo da odgovorimo svakom izazovu koji se pojavi pred nama. Naše usluge instalacije dostupne su na bilo kojoj lokaciji i u bilo kojoj državi. O kvalitetu instaliranih terena od strane preduzeća Mavas govori preko 200.000m2 pod vještačkom travom i više hiljada zadovoljnih korisnika. Do sada smo pored Bosne i Hercegovine obavili instalacije terena u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji.
Raspolažemo sopstvenim mašinama za održavanje svih vrsta podloga. Nudimo kvalitetan i brz servis na prostoru Bosne i Hercegovine i regije. Naši radnici raspolažu sa bogatim iskustvom u održavanju i reparaciji sportskih podloga. U ponudi imamo godišnje i mesečno održavanje terena sa veštačkom travom bez obzira na proizvodjača i vrstu trave. Potpisivanjem godišnjeg ugovora o održavanju terena sa veštačkom travom garantujemo produženje roka trajanja i do dvije godine duže nego bez održavanja, čime se višestruko isplaćuje teren kroz eksploataciju.

ZAŠTO SMO NAJBOLJI U REGIONU?

Naša misija je uraditi sve projekte visokog kvaliteta u najkraćem vremenu, u suradnji s našim klijentima.
Odlučni da dajemo najbolje usluge za naše klijente, uzimajući u obzir zdravlje i sigurnost okoliša.