O NAMA

“Mavas” d.o.o Mrkonjić Grad je firma iz Bosne I Hercegovine sa sjedištem u Mrkonjić Gradu, osnovana 2010. godine, energijom , snagom, idejama i vizijom porodice Stojičić, sa ciljem da bude jedna od vodećih kompanija na Balkanu. Edukacijom, usavršavanjem, inovitetima i učestovanjem svih zaposlenih u kompaniji stvorena je firma koja je postala prepoznatljiva po svom načinu rada.

Osnovna djelatnost naše kompanije je instalacija i ugradnja različitih vrsta sportskih podloga, za otvorene i zatvorene terene kao i kompletno opremanje sportskih terena sa pratećom opremom.

Pored instalacije i ugradnje različitih vrsta sportskih podloga u svojoj fabrici bavimo se i proizvodnjom kompletnog sportskog mobilijara (golovi, koševi, montažno-demontažne tribine, kućice za rezervne igrače, ograđivanje sportskih terena, street workout, četke za terene sa vjestačkom travom, jarboli za zastave itd..)

Takođe, od 2014. godine krenuli smo i sa proizvodnjom dječijih igrališta od hrasta na šta smo posebno ponosni. Kreacijom, idejama, materijalima i svime što krasi dječija igrališta, svaki dan uljepsavamo i veselimo život djece!

O kvalitetu instaliranih terena od strane naše kompanije govori preko 400 000m2 pod vještačkom travom, 1500 različitih sportskih konstrukcija i preko 100 ugrađenih dječih igrališta od hrasta. Osim toga, mi smo odlučni da dajemo najbolje usluge za naše klijente s visokim sposonostima, ali i uzimajući u obzir zdravlje i sigurnost okoliša.

Naša misija je uraditi sve projekte visokog kvaliteta u najkraćem vremenskom roku u saradnji sa našim klijentima.

  • Planiranje i konsalting
  • Projektovanje
  • Proizvodnja
  • Izvodjenje radova
  • Odrzavanje
  • Renoviranje
  • Servis terena
Imate li neku početnu zamisao ili ideju, kako vaše igralište treba da izgleda?

Javite nam i rado ćemo vam pomoći, da vaše zamisli pretvorimo u konkretan projekat!

Kreiraćemo detaljan plan i sprecifikaciju svih materijala i usluga koje možemo realizovati, kako bi konačan rezultat bio baš ono što vam je potrebno unutar predviđenog budžeta na najkvaliteni način!

Mavas - o nama Mavas - o nama
Mavas - o nama

bs_BA
en_US bs_BA